The land of happiness.

Imorgon är en ny vecka, imorgon börjar en vecka där alla verkligen kan visa för världen att dom är lika mycket värda. Det är en vecka för stolthet, en vecka som kan stavas med fem bokstäver. P R I D E. Jag kommer befinna mig inne i stan för denna vecka, jag kommer stödja hela spektaklet för jag anser att det är något sverige behöver. Vi behöver mer än bara bloggar för att förstå vad gay är, vi behöver se det. Så fuck Gaybloggen, go PRIDE.



Homosexualitet är inget fel, det är ingen skam, det är mod. Mod och stolthet att våga möta världen som sig själv. Att inte gömma sig bakom samhällets idial och normer om hur man ska vara, utan att våga ha egna åsiker och tankar. Önskar bara att fler faktiskt vågade. Själv är jag hetrosexuell, men jag säger inte att jag aldrig skulle kunna överväga att ha ett förhållande med någon av samma kön. Det handlar inte om "vad" en person definierar sig som, utan allt handlar om hur man upplever personen. Skulle det hända att jag blev kär i en kvinna, jag skulle inte tveka, för kärlek är lika vackert oavsätt vilka det är mellan.
Jag bevittnade den första homosexuella vigseln i Sverige förra året om jag inte minns fel. Jag stod i humlegården den första maj och grät. Jag fick gåshud på hela kroppen. Det var så otroligt vackert. Just DÅ kunde man känna att vårat lilla landet lagom var på väg framåt, vi var på väg i rätt riktning.

Och Pridefestivalen är just vad det är, ett sätt att få vårt lilla land att inse, det finns inget som är perfekt, men det finns heller inget som inte är värt att ge en chans.

I am a little drunk and i need you now.

Det är deppväder ute, jag är depp, säkert många andra också. Det är en sån där dag som man kallar en emodag, då man bara kan sitta och tänka på saker flera timmar i sträck. Det jag tänker på just nu det är att jag vill ha någon att kalla min. Någon som man inte behöver ge falska leenden. Även fast när man får frågan om man mår bra och ljuger till svar och säger att det inte är nått fel, att ha någon som lägger armarna om en, kramar till och säger jag vet att det är nått. Det är just det jag saknar med att ha någon där. Just känslan av att den kan en utan och innan, du behöver aldrig klistra på ett falskt leende för omvärden. Jag vill ha någon att ge hela mitt hjärta till utan att behöva oroa mig för att få det krossat. Att känna samma pirr i magen som man kände vid första kärleken.

Jag har haft en sån, en riktig första kärlek. Det var 2 år sedan. Det var första killen som verkligen fick mig att ge allt. Vi började snacka kring nyåret 08, vi träffades en gång några veckor senare. Sen gick det ett tag och han tröttna. Men vi fortsatte att prata i ett halvår tills vi äntligen träffades igen. Efter den dagen sågs vi oavbrutet. Det hela slutatde med ett förhållande som varade i 11 månader. Men vi var unga och naiva, vi växte ifrån varandra.
Idag har han en ny flickvän, jag har haft flertal killar efter honom. Men jag kommer aldrig sluta älska honom. Inte för den han är idag, utan för den han var. Men ändå känns allt fel. För jag vet att han nu sitter och säger exakt samma ord till henne som han en gång sa till mig. Jag vet att om jag träffar en kille kommer han att ha sagt samma ord till någon annan innan. Det får till och med dom tre vackraste och heligaste orden att kännas smutsiga. Att säga Jag älskar dig känns inte längre som något speciellt. Men det är det. I just det ögonblicket när man är upp över öronen kär, och ser den man bryr sig om mest av allt i ögonen och säga dom tre orden, då finns det inget vackrare.

Men känslan finns alltid kvar, dom orden har sagts innan.

I'm close behind.

Jag ställde mig på vågen idag för första gången på säkerligen ett år. Jag vart inte nöjd. Men mitt BMI ligger runt 21 så det funkar väl. Vill dock ner 10 kilo minst, men då skulle mitt BMI hamna på under 19, not good.

Even the sky is breakable.

Random pic ur arkivet från USA.


I am a misery.

Jag vet inte vad, jag känner mig bara glad idag. Har liksom en energi som sprudlar i hela kroppen. Och där försvann den, död åt F, hon svarar aldrig när man ringer.

Like shooting stars.



Does he watch your favorite movies. Does he hold you when you cry. Does he let you tell him all your favorite parts when you seen it a million times. Does he sings to all your music when you dance in purple rain.
Does he do all these things, like i used to?


Tyckte bara att bilden och låten passa relativt bra ihop.

Every man has his own story to tell.

Jag orkar inte sova, jag har bara inte tålamodet för att gå och lägga mig i en tom säng och vänta på att mina tankar ska sluta snörra. Jag tänker för mycket, det är mitt problem. Överanalyserar allt som går att ens lägga en extra tanke på. Och det suger.

Jag vill tillbaka till tiden då man var liten, innan familjen splittrades, innan farsan började med sina jävla missbruk på allvar. Jag vill tillbaka till tiden då jag mådde bra. Då jag var ett barn, hela familjen bodde på samma gård, och då jag hade en far som skulle offra allt han hade för min skull. Då jag inte visste vad alkohol eller droger var för något. Den tiden då man aldrig skulle skaffa pojkvän, killar va ju läskiga. Den tiden då att gråta över att man gjort sig illa var hela världen. Det var innan morsan skaffade kille, innan vi flytta, innan pappa dog, innan jag vart sårad ev killar till vardagsmat. Det var innan mitt liv vart ett helvete. Det mesta av det hela orkar jag inte ens ta upp, det är bara slöseri med tid. Tycker allt det här räcker för mig idag.

Your love makes me blind.

Något jag aldrig trodde hända hände igår, du kom hem till mig. Jag fick äntligen träffa dig igen.
Jag tror jag är kär


BRB bitches.

Ska ut med hunden, uppdaterar efter!

08:46:39

Nu sitter jag här, klockan är typ halv 9, jag är vaken. Och vad tänker jag med egentligen?! Vart väckt klockan 7, hör ni hur det låter, klockan SJU. Och jag ska inte jobba, jag ska inte iväg. Det känns helt helt onödigt, men jag ska försöka vända tillbaka på dygnet. Det känns inte värt att gå och lägga sig 4 på morgonen och vakna upp samma tid på eftermiddagen igen. Så hej då 10-12 timmars sömn och säg välkommen till 4-6 timmar sleeptime every fucking night. Det är bara bita ihop. Men ja som sagt, skolan börjar om en månad. Varför inte förbereda sig tidigt.

 

You'r fat bastard, get up!


They told me to sit down, I stood up.

Jag är tött. Jag har vänt på dygnet. Jag tror jag håller på att få en tand. Buhu.
Jag har börjat skriva väldigt korta osammanhängande meningar kom jag på nyss. Och även att jag lämnade duschen på för att få igång varmvattnet, vilket nog är slut snart, upps!

I could really use a wish right now.

HOOOOME SWEET FUCKING HOME!
Nej jag är inte fin i munnen, jag behöver en dos med vatten och tvål, men nej tack jag avstår. Mitt språk är inte vackert men det är mitt.

Btw (by the way för dom som inte förstår dagens generations språk.) så är jag hemma. Inget mer USA på två år. Inget mer sakna folk i tre veckor. Jag får vara hemma. Jag får umgås med dom som jag bryr mig om mest av allt. Eller ja, alla utom dig. Dig saknar jag. Dig vill jag träffa. Dig vill jag bara känna närhet från. Men det är bara en önskan, något jag vill, något jag aldrig kommer få. Och jag fucking hatar det. ÅHH ångest! Men jag har dom som bryr sig om mig, jag behöver inte dig. Men sen kan jag alltid fortsätta ljuga för mig själv...
Jag behöver dig.

Twelve things I will do before I die.

Något som jag har tänkt på ett bra tag nu, det är vad fasiken finns det som man bara måste hinna uträtta innan man dör. Det finns så otroligt många saker att välja mellan nu för tiden, vissa saker kostar mer än andra och vissa kvävs mycket ansträngning för att genomföra. Men jag ska nu framlägga mina mål innan jag dör.

Innan jag dör, eller i vissa fall fyllt ett visst årtal ska jag ha uträttat dessa ting:

Resa jorden runt
- nej fy satan det är för fol med dålig fantasi! Nu ska vi vara realistiska här, för jag har större mål än bara sånt tjaffs.
  • Jag ska ha hoppat fallskärm från ett flygplan - själv, innan jag fyllt 30.
  • Jag ska ha backpackat i ett u-land under flertal veckor.
  • Jag ska ha gått genom iallafall halva Sverige, möjligtvis cyklat.
  • Jag ska ha blivit stolt medlem i 10.000 meters klubben.
  • Jag ska ha brutit ett ben..... Eller fler, inte säker på antalet.
  • Jag ska ha bjudit en hemlös på middag samt dusch och rena kläder.
  • Jag ska ha haft en katt som jag döpt till hund.
  • Jag ska ha pussat ett lejon (don't ask me why).
  • Jag ska ha lurat någon under två veckors tid att jag helt seriöst är en transvestit.
  • Jag ska medverka i en film av något slag, sen om det är en amatör p-rulle eller inte...
  • Jag ska springa naken genom en stad, eller ja iallafall med underkläder.
  • Jag ska bli en cougar vid 90års ålder och köra ferrari med scarf runt halsen!

Detta kanske inte var allt men det är en del iallafall av vad mitt liv kommer innefatta. Sen kanske inte alla punkter är speciellt seriösa men för mig är dom det. Så ja det var allt för mig, hörs senare!

4th of July.



Det är ju faktiskt fortfarande 4e juli här i USA även om det nu är den femte i sverige.
Min dag har inte firats speciellt stort då det regnar just här i den delen av Florida som jag befinner mig i. Grillning med sällskap, tärningsspel, dricka vid poolen, sen huvudet ner i toalettstolen - ja, jag spydde. Dock troligtvis av matförgifning, blää på det!
Cupcakesen som ni ser på bilden har jag då tyvärr inte lagat utan köpt på Publix.

Happy 4th of July!

How the hell did that happen.

Det finns faktiskt folk som läser min blogg, wtf det var en chock för den blindes ögon.

I did it.

Jag kom in.... är i extas..... vet inte vad jag ska säga......

You know how to put a smile on my face.

Du förvirrar mig, du överraskar mig, du är helt jävla egen du människa. Det är just det som får mig att stanna upp och titta på dig lite extra, att ha dig kvar i tanken lite för länge, och att alltid fundera. Jag tror jag vet vad du vill, och jag tror banne mig att jag är kär.


RSS 2.0