All I got is you baby on my brain.

Fuck this shit, jag tänker på dig 25 timmar om dygnet. Ja det finns bara 24 men du är i mina tankar konstant. Men du verkar inte fatta vad du faktiskt gör mot mig, hur du får mig att känna. Du skiter i det totalt, det är bara okej när du känner för det. Jag är trött på skiten, jag vill ha en förklaring nu. Inte senare, NU. AAAAAAH jag får damp! )(/&/¤"#"#¤"¤"##¤#%&/U()=#¤"#! Jag har känslor för dig, dom kan inte ens jag förneka. Senaste månaderna har du alltid legat och smygit i mitt bakhuvud. Jag log när jag fick sms från dig, jag svarade på dom på en gång och väntade meniskt på att nästa skulle komma. Det var meningslöst att ens försöka. Jag skiter i allt som jag bävat över vad det gäller dig, bara du ger mig en ärlig chans.

From when i wake up till when i lie down, all i got is you baby on my brain. Spending all my time loving you, all my time loving you, 25 hours in my day.

Only time can heel a broken heart.

Tårar läker inte ett brustet hjärta, men det visar att det gör ont.

Wonder what you'r doing when I'm not there.



LOVE IS THE ONLY BATTLE WORTH DYING FOR.

I still got your mixtape in my walkman.

Att känna den där känslan av att vara älskad, jag saknar den.

The United States Of America.

Imorgon klockan sju rullar bilen iväg mot arlanda, jag drar till USA i tre veckor drygt. Bildbomb kommer nog.

A hassle of L O V E.

Du fick mig le, du fick mig må bra, du fick mig att vilja. Jag kunde inte annat än att vara naiv. Killar är bara trubbel. Kärlek är bara trassel. Jag ska bli asexuell. Jag skrev en vettig sak på facebook igår på tal om allt och inget, det är inte förens du fått känslor för någon som du faktiskt inser hur idiotisk det är. Det är sant, det är rent genuint vett.

Aldrig mer kasta bäver i trähus, det rasar bara!
Enda kärleken som är värd att satsa på är den till sin bästavän, H ♥ E   08



Oh darling i wish you were here.

Det är någonting med dig som är speciellt, men jag kan inte sätta fingret på vad. Jag dras till dig, jag vill ständigt prata och vara nära dig. Utan att ha en aning om varför. Problemet är, jag tror inte att du känner samma sak. Orden som kommer ur din mun, känns verkliga för stunden men tynar sakta längre och längre bort. Jag vill att dom ska vara sanna, jag vill ge det här en chans. Jag vill se om det är verkligt. Men varje gång vi kommer ett steg närmare tar vi två tillbaks. Ena stunden gör vi inget annat än att prata, i nästa hörs vi inte av på veckor. Den gamla vanliga kärleken är jag trött på, jag vill testa något nytt. Du väcker ett liv i mig som jag inte visste fanns, du får mig att vilja. Jag vill ha dig nära, känna din närhet, höra dina hjärtslag. Men jag vet inte om det verkligen är vad du eller jag egentligen vill. Eller om vi bara är för fega för att försöka.


RSS 2.0