I want it that way.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på massa 90tals låtar, haha minnen!
I never wanna hear you say, that I want it that way. Kommer aldrig lömma dessa låtar, så ibland kan man skratta sig lycklig att man sparar gamla skivor. Smurfhits skulle inte heller sitta fel just nu, haha. Är inte säker men tror jag har en cd här någonstans.. Eller så har jag det inte, frågan är om vi någonsin kommer få veta det, hm..
Nej jag slänger in en låt istället, blir första gången.


Joakim Hillson - Vacker utan spackel, dock från 2000 men väcker många minnen.

Ain't no new pics of this world.

Som ni ser, inga bilder, men kameran och jag har inte hunnit spendera tid tillsammans. Men snart så, tappa inte hoppet. Haha. Idag kom det storfrämmande från USA, självaste min gudmor. Saknat henne som fan. Upps man får inte svära, fy på mig! Men nu förstår, träffas man bara en gång om året så blir det så, haha. Nej nu vet ni att jag lever, återkommer gör jag nog snart.

Puss så länge

The silence scares me..

... 'cause it confirms the truth.

Förlåt att jag inte uppdaterat, med det är sommar, jag är ledig, jag lever livet !
igår låg jag och byggde på brännan på stranden, eller bygga på är väl fel ord.. jag brände mig... Haha, jag är så lyckad, eller inte. Nej men gud jag skriver som en get, märks att jag är trött. Men jag har knappt sovit i natt, det gick bara inte. Nej nu ska jag väl fixa mig och sätta mig på baklongen och försöka att inte bränna mig. Puss på rumpan !



Jag lovade mig själv att inte bli sårad igen.
Jag lovade mig själv att inte fälla fler tårar för din skull.
Jag försökte släppa allt, glömma dig, men det gick inte.
Det är som att ditt namn är inristat i mig, du finns alltid där.
Och jag vill inte släppa taget.
Allt jag vill är att få rätta till alla misstag.
Allt jag vill är att få tillbaka dig.
För jag älskar dig...

Criminal minds.

Ligger i sängen och ser på criminal minds med en fruktdrink i handen, mys!



Drinken vart gjord på lite av vad vi hade hemma..
1 hel annanas
1/2 honungsmelon
3 msk hallon sylt
1 stor skvätt apelsin juice
1 liten skvätt apelsin saft


Hahah, så mycket ansträngde jag mig!


20 juni.

Tänkte jag skulle va lite rolig för en gång skull och ta reda på om det har hänt något speciellt den 20 juni men nej då. Men en sak hände i alla fall..
Den 20 juni 1975 föddes en man, han är hälften svensk och hälften kurd skulle jag gissa. Han har en humor som är oslagbar, vet ni vem han är? Jag trodde väl att ni kunde gissa, han är.... Özz Nûjen!
Snubben är oslagbar så ett stort grattis till honom.

Igår vad det ju misdommar, hur roade ni er?
Själv var jag med min kära mor, hemma hos några. Där fick jag spendera kvällen med min lilla skitunge. En glad liten korv på tre år, älskar honom. Kvällen var riktigt lyckad, otur bara att det började regna, men så är det ju med kalla sverige. Blir så trött på det här skit vädret, suck. Idag ska jag nog åka iväg och träffa en kompis, länge sen jag träffade honom så ska bli riktigt kul. Nej nu ska jag tvätta bort sminket ifrån igår eftersom jag inte orkade ta bort det, haha.

Puss på stjärten.

Midsommarafton.

Godmorgon, har ni sovit gott?
Det har jag, ville inte gå upp i morse men var tvungen..

Oj klockan är ju snart tolv, kanske dags att hoppa in i duschen nu. Jag har vart vaken sedan nio men inte orkat fixa mig. Så nu blir det dusch och raka benen som gäller. Det är ju midsommar, då måste man ju vara fräsh!

Matrix.

Idag har det vart kameran i stan som gällt, även fast vädret inte varit på min sida..
Men jag lyckades få till lite bilder trots allt, även fast det va sämst ljus på bästa stället tyvärr. Sen bar det av hem och jag stannade på vägen och köpte mig tre par trosor på Gina Tricot. Men eftersom jag är som jag är va två par förstora så dom sålde jag till mor min, hihi. Är man ekonomisk så är man. Nej nu ska jag titta på matrix reloaded. Vet inte vilken av dom det är och har inte sett någon av dom heller så why not!

It's not a game.



Bild tagen i Sveriges egen huvudstad.

Can you tell me something.

Do you know what it feels like when the whole world is looking down on you.
Do you know what it feels to feel like nobody doesn't even wants to look at you because your disgusting.
Do you know how it feels when everybody has let you down.
Do you really know?

Jag erkänner, jag kände mig precis just så igår, så jag gick och köpte hårfärg!
Och nu är jag näst intill platina blond tyvärr. Jag tänkte inte innan men jag har tur så det ser i alla fall nästan naturligt ut. Om det inte vore för att jag är hemlig skulle ni få se det på bild, men tyvärr!
Just nu vill jag bara lämna allt, vill bara gå och aldrig titta tillbaka igen. Dock är det inte så lätt..
Nej nu är det städning på menyn som gäller.


Sleep tight.

Det vart ingen bok, det vart Sex and the city istället.
Men nu blir det nog sängen så godnatt!


Night time.


Så här spenderar jag min tid just nu, data och en skål med vattenmelon och annanas, gott. Jag har alltid varit svag för annanas så det här är rena himmelriket för mig! Fast jag funderar dock på att byta ut datan mot en bok, men frågan är var jag lagt den.. Hjärtekrossaren heter den om du råkar hitta den i mitt rum, jag ger hittelön till den som hittar den.

tvånoll tvåtvå tvåtre

Nu har jag vart ute och sprungit med hunden, säger bara fyfan va skönt det va!
Och solen har kommit fram igen, det är i alla fall ett plus. Sen knasa mitt knä nu igen så jag "gick" väl den mesta delan av vägen. Men vad gör det när man har dunket i öronen på högsta volym. Nej nu bär det av in i duschen för min del.

I hate this part.

Åh jag verkligen hatar när allt blir så här!
Mamma är en idiot, jag saknar mitt ex som en galning, min bästa vän vill inte ens prata med mig och det är dåligt väder, åååh. Och sen vill jag åka till Piteå Dansar Och Ler men det finns det inte pengar till. Och sen ska ju jag och mamma till turkiet och då kommer vi hem dagen efter The Voice 09, hatar det här! Nu låter jag som en liten bortskämmd brat men det struntar jag i, jag hatar det här punkt slut.



Glömde dock publicera inlägget..

Moving slow.

Godmorgon!

Eller för mig är det morgon kan man väl säga, jag ligger fortfarande kvar i sängen, haha. Jag och katten ligger och myser för fullt. Min lilla hårboll, haha han är en liten gustav han. Dom senaste timmarna har jag legat i sängen och sett på film. Först vart det Bride wars med Anne Hathaway som jag verkligen rekomenderar. Och sedan gick The Bachelor på 3:an tror jag det va. Båda två är helt underbara filmer, och the bachelor tror jag det va tredje gången jag såg, love it!
Nej nu kanske det är dags att klä på sig, skulle tro det va..

I'm home.

Har ni saknat mig? Jag vet att ni har det.
Hade tänkt att sätta mig vid datan igår men då vart det grönan. Och vem åkte Insaine, jo jag. Och jag sket nänstan på mig! Haha aldrig igen säger jag bara. Men dagen vart lyckad även fast det ösregna, haha.

Men där emot var nåttarö en besvikelse. Regn, jobbiga småbarn och ont i ena axeln tack vare hård mark, kan det bli bättre? Jag sov som en stock i min sköna säng när jag kom hem i alla fall. Men det var rätt fint på ön i alla fall, vill ni se? Klart ni vill.






En bild säger mer än tusen ord, och ni får tre.

Byxmyndig? När?

Okej, jag har funderat på det här rätt länge nu. Eller rättare sagt har jag fått höra olika saker från olika håll.
Men när blir man egentligen byxmyndig? Jo vid 15. Inte 16 eller 14 utan 15. Och detta gäller både killar och tjejer. Lagen finns till för att unga inte ska kunna utnyttjas. Men det betyder inte att det är lagligt att ha sex med vem som helst bara dem är över femton. Båda måste gå med på det.
Du kan fortfarande dömmas för sex med minderårig om personen är under 18 år. Och det är en våldtäck om inte båda har gått med på det.
Så när blir man byxmyndig i Sverige?..


Get it?


Once again.

Allt hara bara varit åt helvete fel senaste tiden rent ut sagt och jag bara inte orkat bloggat. Och att statestiken är i botten är väl inte förvåning? Nej men jag ska försöka ta tag i bloggen nu för jag tror att jag kan behöva det. Men bered er inte på någon lycka, det kan bli åt helt andra hållet om vi har otur.

Okej vad som hänt senaste tiden är inte så mycket, jag har mest mått skit måste jag faktiskt medge. Men vad händer under sommaren då?

9-11 juni läger på Nottarö med bästavän och flera.
26 juni kommer gudmor och hälsar på från usa.
'Någon gång under sommaren' Två veckor i Turkiet - Alanya med mor min.
Sen kommer det självklart bli en massa annat skoj också.

Nej nu ska jag göra nått.... vet bara inte vad, haha.



Ofixad bild, men jag gillar den av någon anledning..

RSS 2.0