Hit hit hit.

Fick reda på att min pappa skulle fyllt år idag. Min faster ringde för någon timme sedan. Och dum som min mamma är har hon inte vetat om det dom senaste åren, suck.


Snore.

Hunden ligger och sover i mitt knä så kommer inte upp ur soffan. Han är söt han.

©Pointed.blogg.se

Bild från i våras är han precis hade badat.

Night of horror.

Idag är det ju halloween, om någon missat det?
Jag fick lite smått panik då jag trodde att det va igår. Haha men sedan tänkte jag att den 31 hade kommit lite väl snabbt. Jag hade tän försöka ge mig ut på bus eller godis tåg luffning idag. Och ja, det är godiset jag är ute efter. Haha desperat i know. men att klä ut sig är det roliga ju. Sen får vi väl se hur kvällen slutar. Nu ska jag i alla fall försöka sätta fart. Har lovat att GRUND städa hela övervångingen medans jag får nytt golv lagt i mitt rum. Det är det nästan värt. Sedan ska man väl ta på sig något annat än myskläderna och sätta sig på bussen till kyrkogården. Ska faktiskt åka och tända ett ljus för min pappa. Usch, saknar honom..
Men nej nu ska jag inte skriva mer om det. 

Dags att säda !


Bark doggie, bark.

Hhihi så kul, hunden sitter och morrar och jag säger *shhh* och han morrar igen. Så håller vi på så...
*MORR*     *SHHHH*    *MORR*     *SHHH*     *MORR*     *SHHH* osv..

Haha nu slutade vi men vi höll på i säkert 10 minuter!

Goodmorning USA.

Godmorgon bloggen!
Gud va töntigt det känna att säga så där. Haha men jag kan inte säga att jag är för tuff för att säga det direkt. Jag sitter helt insnörrad i Barbie och.... hm tror den hette Babrie och diamantslottet. Gud nu började jag sakna mina barbiedockor. Har cirka 50 stycken uppe på vinden, kanske borde ta ner dom någon dag.. Haha nej gud, barbienostalgi på hög nivå. Och så går det inte ens att ladda upp någon bild, snyft!

Nej nu har den onda häxan övertaget. Hörs sen!


Right in this moment.

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv. Vänner är alltid lika roligt. Haha älskar verkligen humorn i detta program!

För ett litet tag sen satt jag hur mysigt som helst här i soffan. Men då kom en viss liten hund som inte alls är så liten och skulle putta bort mig precis där ifrån. Och eftersom han är rätt stor, vad ska man göra liksom? Så nu ligger han uppkrupen i hörnet bland alla kuddar, på min plats. Morr på den byrackan. Nej man han är så söt så, tror till och med att han har somnat. Och sova är vad jag ska göra om nån minut. Så...



Peace out bitches!


He's hot.

är det bara jag eller är Magnus Betner grymt sexig?!


The taste of your lips.

Imorgon åker du, en hel jävla vecka. Du anar inte hur jobbigt det kommer bli. Jag saknar dig redan. Men jag hoppas att du kommer ha det bäst. Även fast det inte finns ett 'vi', så älskar jag dig.


©Pointed.blogg.se

tjugo röda rosor, och jag älskar dig lika mycket nu som då.


Give me food.

.JAG.DÖR.AV.HUNGER.



©
Pointed.blogg.se

Bilden är bara en random ur fotoarkivet på datan. Men den väckte en tanke,
Varför ser alltid alla så sura ut när dom inte pratar med någon eller liknande? Try to smile, make the world a happy place!


I'm a f*cking PIG.

Jag har svininfluensan!



Nej men vi tror det i alla fall. sen vet man ju aldrig säkert. Höstlovet började för min del idag också. Precis som för de flesta stockholmare antar jag. En vecka lov och två veckors praktik, vilket betyder tre skolfria veckor! Sen kan man ju fråga sig hur länge jag kommer vara sjuk. Men hoppas på att vara frisk innan nästa helg. Jag mår bättre äv vad jag gjorde igår, och det är ju bra det.
Nej ska snart ta ut hunden så kanske jag känner mig lite bättre.



Love&peace.

It's more than a word.

Det är en liten bit av paradiset, en liten bit av helvetet.
Det är något dom flesta strävar efter att uppnå. Det är ett mål dom flesta når.
Det är det vackraste vi kan hitta, men även det som sårar mest.
Det är det största ordet vi kan uttala, det som rymmer mest.
Ordet jag strävar efter är kärlek...
Varför ska det vara så svårt, jag vill vara kär, jag vill inte se det som en lek.
Jag vill känna närhet, jag vill känna mig älskad.
Jag vill ge och jag vill ta, jag vill ett föralltid ha.
Men föralltid är sådant som bara i sagor finns, sådan man inte finner hos en prins.

Kärlek är ingen lek, inget man finner bakom varje hörn. Folk får det att verka så lätt. Jag har vart kär, jag har vart älskad. Jag har blivit sviken, jag har blivit sårad. Mitt hjärta korssat i tusen bitar. Många säger att tiden läker alla sår. Men jag vet, den gör inte det.
Jag var kär, jag vart sårad. Jag kunde inte sova, jag kunde inte äta, jag kunde inte le. Allt jag ville va att få tillbaka kärleken. Jag sridade, jag vann. Men var det värt det.. Tårarna finns kvar, jag kan inte glömma, jag kan inte förstå. Jag vet inte om jag vill heller. Att jag älskar är inte ågot jag tror, det är något jag vet. Men jag vill mer. Jag vill inte vara hon som kommer i andra hand. Jag vill vara den som kommer först, jag vill bli satt på en pedistal. Jag vill vara den enda, inte en i mängden. Jag vill vara den som får alla dina blickar. Jag vill vara hon du aldrig skulle ljuga för...
Jag vet att det är mycket begärt. Jag vet att det inte är realistiskt. Jag vill inte vara fast, jag vill inte vara fången, jag vill vara fri. Jag vill ha allt, allt eller inget.

En dröm om ett föralltid, ett föralltid som inte finns.


Friday night.

Hej på bloggen.

Haha visst är jag rolig? Jag säger hej till min egen blogg, mohaha. Nej min humor kommer det aldrig vara någon som förstår, eller hur gunnar?
Ja ni förstår att jag har döpt min blogg till gunnar, fint va? Gunnar är 78 år och bor i Landet Ingenstans tillsammans med Peter Pan.
Nej nu ska vi va seriösa här ! Jag har tråkigt och då är jag alltid oseriös. Snart är det middag, och jag är vrålhungrig, passande tycker jag.

Jag har inga nya bilder och känner mig allmänt omotiverad till det mesta. Så trött på allt. Går det att köpa ett nytt liv på ebay måntro... Allt jag vill är att få börja om från början med allt. Men vem vet, det kanske blir bra igen. Bara vänta och se. Ska börja skriva på en text så får vi se om den kommer upp idag, imorgon eller över huvud taget.

Ha det gott, för det ska jag, ost&skinpaj here i come!


Roadtrip.

Godmorgon får man väl lov att säga, lite sent men.
Skolan sög som vanligt, damp på både lärare och elever, hate them ! -.-
Men nu ska jag dra i väg en bit, enda bort till vällingby. Hade inget att göra för kvällen och vart tillfrågad, så varför inte, haha. Måste i alla fall införskffa mig några nya toffsar, fattar inte hur men alla går bara sönder, hmm.... Och nej jag har dem inte på benen som alla fjortisar, haha.

Nej tjillevippen nu, puss !


Do you want coffey with that ?

Studiedag idag, har vart underbart att slippa skolan. Bara det att hela dagen har spenderats i stan i jakt på praktikplats. Fick förjävligt många nej. Men nu tror jag att jag har fått en i alla fall. Försökte kontakta gubben när jag kom hem igen men lyckades inte. Så får väl se om han hör av sig imorgon för annars gör jag det.
Haha envis ska man vara !

passar på att slänga in en bild i väntan på bättre tider, den är lika dyster som jag just nu

© Pointed.blogg.se

Feel the rain on your skin.

Regnat till och från hela dagen i princip. Och jag vill ut. Kan det bli bättre.

Ta mig tillbaka.

Jag är tillbaka, jag hoppas att jag stannar.
Bloggen har vart nere på grund av att jag helt enkelt tappade sugen, jag ville inte. Men nu är jag tillbaka, och jag vill. Ska försöka hålla glöden uppe också, även få till en ny design.




Peace and love.


RSS 2.0