Sometimes.

Ibland räcker det inte att bara säga förlåt.
Ibland räcker det inte att säga hur mycket man älskar en.
Ibland är det enda man kan göra är att önska.
Och det är precis vad jag tänker göra nu.


Jag saknar vad du & jag en gång hade tillsammans,
när du & jag var vi..

I'm sorry.

Oh I had a lot to say, was thinking on my time away
I missed you and things werent the same
'Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry, it makes me want to die
I'm sorry I'm bad, I'm sorry I'm blue
I'm sorry about all things I said to you
And I know, I cant take it back.
I love how you kiss, I love all your sounds
And baby, the way you make my world go round
And I just wanted to say, I'm sorry
This time I think, I'm to blame
It's harder to get through the days
You get older and blame turns to shame
'Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry, it makes me want to die
I'm sorry I'm bad, I'm sorry I'm blue
I'm sorry about all things I said to you
And I know, I cant take it back
I love how you kiss, I love all your sounds
And baby, the way you make my world go round
And I just wanted to say, I'm sorry
Every single day, I think about how we came all this way
The sleepless nights and the tears you cried
It's never too late to make it right
Oh yeah
Sorry
I'm sorry I'm bad, I'm sorry I'm blue
I'm sorry about all things I said to you
And I know, I cant take it back
I love how you kiss, I love all your sounds
And baby, the way you make my world go round
And I just wanted to say, I'm sorry
I'm sorry baby, Im' sorry baby
Yeah I'm sorry.

Du har hört det förut och du vet vem du är, förlåt.

Fuck it.

Misslyckad färgning kan mitt liv bli bättre just nu?

Eyelashes.

Ligger och kollar på Americas Best Dance Crew just nu, älskar programmet. Snyd bara att man inte har någon taktkänsla över huvudtaget, haha. Har degat framför tvn hela dagen idag i hopp om att hitta någon att träffa idag, men nej då. "Em" va ute och gick med familjen och hade hoppats på att träffa henne men det sprack ju. Sen hade jag inte så många fler att välja på.
Så nu väntar jag bara på att mamma ska häga tvätten klart sen ska hon få färga mina ögonfransar! Jag hatar att vara utan smink för ser så blek ut så jag hoppas att det här ska göra det lite bättre i alla fall. Nej nu vart hon klar, om en halvtimme har jag svarta ögonfransar.

Puss så länge

Sunshine.

Godmorgon bloggen, haha. Rix fm festival igår ju, någon som var där? Själv var jag där med min bästa killkompis och hade jätte kul. Sen har det hänt en massa annat de senaste dagarna som kanske inte vart då kul, men får väl lov att tänka på annat för jag ska klara skiten.
Jag funderar på att dra ut och lägga mig och sola, men frågan är om det finns nån plats för mig i solen. Balkongen lär ju vara ockuperad. Nej nu ska jag ta och duscha, det är i alla fall något jag vet att jag kan göra.

Puss

Plugg på menyn.

Oj vad klockan går, satte mig och skulle plugga men jag är ju som jag är, haha. Nej nu ska jag faktiskt ta och göra det, samtidigt som jag väntar på att min låssaspappa ska komma hem och laga mat. Mor min är inte hemma så han tar 'hand' om mig. Eller ah, sitter på krogen. Men snart är han äntligen ute ur huset! Det var bra så länga han lekte med barbiedockor tillsammans med mig, men det ändrades snabbt tyvärr. Fast girls only kommer nog inte bli så illa.

Nej nu är det plugg som står på menyn, puss hej!

Godkväll.

Klockan är lite över åtta och jag ska sätta mig och plugga. Fastnade framför simpsons och vem kan inte motstå att titta? Det går inte! Nej nu vart jag kissnödig också det här var inge bra. Men jag orkar inte så det får vänta, men frågan är om det verkligen går.
Den här bilden kanske får mig att vilja..

11 timmar.

Elva timmar senare och jag kom äntligen fram till datan. Jag somnade är jag kom hem, bara la mig ner och sen va jag död i en timme. Och nu ska jag sätta mig och plugga. Allt detta förbaskade plugg, jag hatar det!
Så nu blir det en bokrecension att skriva och sen mattetal att trycka in i skallen, cya cupcakes.

Tuesday morning.

Godmorgon bloggen, sovit gott?
Själv har jag sovit som en stock.


Snart bär det av till skolan, känner mig lite stressad men tänkte bara låta er veta att jag faktiskt lever. Nej nu ska jag ta och sätta lita fart! Hörs när jag kommer hem.

Stege.



Nu är det en ny vecka igen, vilket betyder en vecka närmare till sommarlov! Och bilden ovan får i alla fall mig att tänka på sommaren. Är jag ensam?
Dagen har varit helt okej, skolan var dock kanske inte den roligaste, 8-17. Men sånt får man väl leva med ibland. Just nu ligger jag och tittar på two and a half men, älskar det programet verkligen. Ja ehm vad ska jag skriva jag har på hjärnsläpp idag.... äsch återkommer sen!

Puss på rumpan.

Graffiti

Jag kände för att ge bloggen ett nytt ansikte men en liten personlig gnutta och jag tycker jag lyckades, haha. En ny header och en annan bakgrundsfärg kan faktiskt göra rätt mycket.
Bilden tog jag igår inne i stan vid slussen, riktigt bra tycker jag att den blev i svartvitt trots allt. Var lite skeptisk till den från början måste jag erkänna dock. Men resultatet blev helt okej.
Här är en annan bild på samma motiv men en annan vinkel:



Idag har det vart skolan som gällt, har försökt förstå mig på fysiken, inte min grej säger jag bara. Och det blir inte lättare med en lärare som man inte fattar ett ord utav vad han pratar om. Jag är glad att han inte är min no lärare i alla fall. Nej nu ska jag försöka få in resten av no;n i huvudet så jag kanske klarar G nu. Önskar att vi hade biologi istället...


Study

Jag vet att bilderna inte kommit upp än, men jag är lat! Ska skärpa mig och slänga upp dom snart. Men nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga!

Back in tracks

Pojkvännen kom trots allt i fredags, det vart bättre och jag tror det kanske löser sig nu. Men där har ni i alla fall orsaken till min bloggtorka :)

I lördags fick vi för oss att åka in till stan i alla fall och vem tror ni inte går och köper rosor till mig? Tjugo stycken fick jag också, så sött. Så som tack för det köpte jag två paket jordgubbar på hötorget och så knallade vi bort till lidl på sveavägen och köpte en läsk. Sen fick jag användning av mitt så bra lokalsinne och fick för mig att vi skulle gå till humlegården, men vi kom dit! Så vi satt dr och mös och jag blev matad med jordgubbar av min älskling. Hihi han vågade väl inte låta mig äta själv för då vet han väl att det inte blir nått över. Jag älskar jodgubbar, and i cant deny it !

Ska bara slänga in bilder från kamerorna så ska ni få se bilder från helgen!

090501

Första maj idag, äntligen är sommarn på väg i alla fall! Solen lyser på som satan och det är varmt och mysigt, tänk om allt kunde va så här underbart, haha.

Ja som sagt första maj idag och om ni nu vill veta så är jag en liten lustigkurre och det första jag gjorde idag va att lura en kompis. Mohahah, jag älskar att lura henne för hon går ta mig fan på det också. Men vad jag sa får bli en hemlis! Men ni kan få veta så mycket som att hon vart jätte sur. Och vet ni vad som mer händer första maj? Det är arbetarnas dag! Vilket för mig som då är socialdemokrat betyder första maj tåget inne i stan. Va riktigt trevligt, sprang runt med min visselpipa och tjöt för fulla lungor.
Men bilder på det kan ni få ikväll för nu ska jag ta lite tid ör mig själv!

RSS 2.0