Design

Som nån kanske märkt har jag bytt header, like it or not ?


Gamla eller nya ?

Godmorgon!

Godmorgon, själv är jag ju ledig idag så ligger och glor på tv, mohaha!
Och att dom aldrig kan ge sig med Caroline af Ugglas? Kärringen är ju så hemsk så det inte är sant. Bara kolla hennes nya cd. "Hej jag tror jag är nått och står och posar i en för tajt byxdress utan bh, ååh mina mini tuttar är såå snygga alla vill ha mig". Där har ni mina åsiker om kärringen och tänker inte ändra på dom heller.
 

Sexigt eller vad ?

Low low low low

Imorgon är det valborg och jag längtar inte ens, känns bara skit.
Min så kallade pojkvän kanske kommer imorgon. Det var meningen från början men sen boka han upp med kompisar. Känns alltid som jag hamnar i sista hand, när det gäller honom har det alltid vart tvärt om för min del. Aja, det är bara bita ihop.

Vad händer för eran del då imorgon? Valborg, helgen för redlös fylla. SJälv har jag inge behov av att dricka heller, men nykterist kan man väl inte kalla mig haha. Jag har där emot aldrig varit full, och det är jag stolt över! Nu kom jag på en grej, ni som läser bloggen,

Hur var eran första fylla? Skriv och berätta!

På praktiken

Idag är det sista dagen på praktiken och det känns hemskt!
Jag vill inte sluta, vill vara kvar för alltid, haha. Nej men det är väl bara bita ihop antar jag, kommer vara tråkigt att lämna allt dock men. 

Efter jobbet ska jag försöka komma iväg till Gina tricot och köpa lite underkläder. Nästan allt har blivit för litet, snyft. Senare kanske jag ska försöka komma iväg och tjäna lite pengar, men det är fortfarande osäkert. Och jag vet att det vart lite tyst i bloggen men jag har bara inte haft ork. Men nu ska jag försöka blogga på här, gäller bara att fantasin flödar på!

Hemma

Nu är jag hemma efter att ha vart hos pojkvännen. Jag förstår bara inte varför jag alltid lyckas förlåta honom, även om jag kanske inte borde. Men ja, så är det väl när man är kär. Och efter snart 11 månader har jag inte blivit ett skit smartare! Jag älskar honom över allt annat, och det sista jag vill är att släppa taget. Men jag klarar inte att få hjärtat sviket en gång till. Det är sista chansen nu. Men jag vet inte vad jag ska göra om det händer igen..

Varför?

Varför visar det sig alltid att alla killar är svin?
Och varför ska det vara så jävla svårt att släppa taget om dom?

090425

Godmorgon, klockan är snart elva och nu är lilla jag vaken. Efter en sån fartfylld kläll så är det ett mirakel att jag kom upp så här tidigt! Haha nej inte direkt, såg bara på tv igår kväll och tyckte synd om mig själv, mohahaha. Nej då, jag vet faktiskt inte vart kvällen tog vägen, gick och la mig sen var den borta.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och försöka må lite bättre, puss på rumpan!

Turning sick

Yes, jag håller på att bli sjuk, igen. Suck, hate this!
Aja, jag hade det riktigt kul på praktiken idag. Ja nu vet ni det också, jag har praktik. Men jag säger inte hur länge, min ålder får vara en hemlighet ett tag till. Sen gick jag lite tidigare för skulle till tandläkarn som resulterade i hål. Jag har nämligen "underjordiska gångar" i tänderna som inte är som dom ska. Men ja..
Och när jag gick över hötorget idag så fick jag en ros av en av killarna som jobba där, så sött. Tyvärr kanske inte riktigt min typ av ålder på kille. Haha men sött var det. Dock var nog rosen lite halvdålig av att ha stått ute hela dagen så den dog när jag kom hem. Men den hängdes upp på torkning.

Riktigt fint väger har det vart idag eller vad säger ni? Dock har jag vart fullt påklädd idag för att försöka bli frisk. Så har inte blivit så mycket att njuta av solen tyvärr. Nej nu ska jag se klart på tv, ha det bra nu mina små bakelser !

Bli lite fräsch?

Jag funderar på att hoppa in i duschen och raka benen så jag kan känna mig lite fräschare. Jag vet inte, jag ogillar bara stubb.. Sen borde jag fixa naglarna lite. Äsch, varför inte skämma bort sig lite, jag har 45 minuter på mig!

Ni glömmer inte bort att sätta på kanal 5 klockan 8 va ?

Hellu sunshines !

Hej på alla små raringar där ute!
Här är jag och det här är min blogg.
Jag är en liten tös ifrån stockholm med bloggerfarenheter från way back, så ni ska inte tro att jag är ny på marknaden inte. Jag kände bara för en litten uppdatering i bloggvärlden och det var så Pointed kom till.

Här blir det läsning om mitt liv, mina tankar och min värld. För ska jag vara helt ärlig så lever jag i min egen värld. En värld full av blommor och bin, gröna ängar och rosa flygande elefanter.
Och vem vet om jag är helt ärlig i allt jag skriver, så ta allt med en nypa salt.

Hope you enjoy it !
/Pointed


RSS 2.0